3 599 ₴
Казан афганський двоколірний зверху з коричневим покриттям, з низом нікельоване покриття Матеріал казана — алюміній. Якісний притискний пристрій, запобіжний клапан, клапан для випуску пари. Афганські казани працюють за принципом скороварки — заощаджують час, готуючи продукт швидше, зберігають вітаміни. Відрізняються від звичайної скороварки товщиною металу, округлою формою та затискним пристроєм.
Зручна ручка на затискному пристрої та невелика вага дають змогу використовувати казан у походах і під час виїзду на природу. Зручно перемішувати їжу в казані, просто поклали його на бік і покаталі по поверхні, не потрібно часто відкривати кришку.
Казан — скороварка для готування на природі та вдома!
Чудовий подарунок другу!
М'ясо помлює, а ніжні м'які кісточки тануть у роті. (Куордак по-афганськи).
+ Товстий метал (міцний сплав алюмінію) 3-8 мм, вдала конструкція.
+ Можливість зручно готувати як на плиті вдома, так і на багатті або вугіллі в похідних умовах.
+ Для перемішування вмісту в процесі готування не потрібно відкривати кришку, зручно просто взяти казан за ручку, поставити на землю, нахилити його на 30-35 градусів і покатати по землі, потім поставити назад на вогонь/сжар.
Режими готування:
• Звичайний казан (варим, смачним,аємо);
• Казан із кришкою (+прикриваємо);
• Скороварка (виготовляємо під тиском);
• Комбінований.
Для нормального готування, завантаження необхідно здійснювати на 65-75% від об'єму казана.
ПРИМІТКА (ВАЖНО): Об'єм взятий умовно (на кришці вказано на перському). Всі казани афганські йдуть за фактом обсягом менше, ніж вказує виробник.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Афганістан |
Матеріал | Алюміній |
Об`єм | 15 л |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Стан | Новий |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Афганістан |