Кошик
218 відгуків
Дукан - Востока
+380985546993
+380731008949
Кошик
Барбарис для плову (червоний)
влево
  • Барбарис для плову (червоний), фото 2
  • Барбарис для плову (червоний), фото 3
вправо

Барбарис для плову (червоний)

  • В наявності

55 грн./100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

Купити
+380985546993
Cоня
  • +380731008949
    Бахадур
  • +380934697902
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Кислі молоде листя барбарису вживають замість щавлю для приготування зелених щей (їх можна запасти в період цвітіння і висушивши на відкритому повітрі). Плоди, як свіжі, так і сушені, кладуть у супи для повідомлення кислуватого смаку. Незрілі плоди можуть замінювати каперси (їх маринують або солять і подають до м'яса і дичини, цей спосіб добре знали і в дореволюційній російській кухні), м'якоть зрілих ягід барбарису може замінити лимон.
Из барбариса варят варенье, готовят желе, соки, сиропы, шербеты, делают настойки, ликеры, а также добавляют ягоды как приятную кислую приправу в пикантные соусы к дичи (например, к дикому гусю), жареной говядине и телятине. 
В Голландии молодые свежие листья употребляют в салат. Из плодов готовят сироп, варят варенье, мармелад, мусс. Плоды широко применяют в кондитерской промышленности и ликеро-водочном производстве. Плоды можно мариновать и солить.
В некоторых кухнях народов Кавказа и Закавказья ягоды добавляют в хрен, а в Средней Азии эту специю неодмінно кладуть в плов і додають в начинку для купат. У східній кухні барбарис висушують, подрібнюють і подають до страв з баранини.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 55 грн./100 г
Барбарис для плову (червоний)Барбарис для плову (червоний)
В наявності
55 грн./100 г
Купити
+380985546993
Cоня
  • +380731008949
    Бахадур
  • +380934697902